Nå er det bare timer til dagen

Da er det bare noen få timer til det braker løs på sola og her er jeg kommet meg på plass for å sjekke ut litt steder rundt flyplassen for å finne de beste plassene å ta bilder av flyene.Jeg ser for meg at det blir flere steder det går å stå på i år synes jeg det blir litt langt å gå for å komme til stevne området så jeg vurderer å være på utsiden å ta bilder i år siden jeg er innlosjert på andre siden av området der inngangen er jeg kommer til å holde meg her siden det er ikke langt fra hotellet og bilen om det er noe jeg trenger er det det beste for min del i år.Ellers så har jeg sett masse av disse flyene tidliger her på sola så trenger egentlig ikke å inn på innsiden det jeg er kommet for er å se er F-35 Kampflyet i formasjon sammen med F-16 i lufta.Her er det bare å følge med på siden det kommer mye greit her fremover.